Skip to main content

Vredesdemonstratie Platform voor Vrede en Solidariteit

By 24 maart 2024Laatste nieuws
Op zondag 31 maart zal er een demonstratie plaatsvinden op de Dam, georganiseerd door Platform voor Vrede en Solidariteit. Het begint om 12:00 uur.
– Sprekers en muziek (Jaap Hamburger, Kees van der Pijl, Ab Gietelink, Platform voor Vrede en Solidariteit, meer volgt), dialoog
Een aantal bijzonderheden deze keer: vanaf 15:45 uur maken de demonstranten gezamenlijk een Hart voor Vrede voor hartvoorvrijheid dat van bovenaf gefotografeerd gaat worden
Op deze dag zal de WAP (World Anti Imperialist Platform) aanwezig zijn uit Korea, en ruimte voor demonstranten voor gedichten en toespraken en liedjes (lever van tevoren in).
Aandacht voor actualiteiten, zionisme vs Judaïsme, de oorloghitserij van onze beleidsmakers en media, Aaron Bushnell, de dienstplicht, de polarisatie, Russofobie etc, en wat kunnen we doen?
Steun deze demonstratie(s): http://bitly.ws/Bdjp
Info: Niet onze oorlog : https://t.me/+Q-n4Z960VgUwNjM8
We willen iedereen oproepen naar de Dam te komen en deze maandelijkse demonstratie op welke manier ook te ondersteunen. Laten we er een grote krachtige vredesbeweging van maken die weerstand kan bieden tegen de oorlogsdrang van de kapitalistische heersende klasse.