Skip to main content

Geen Oekraïense fascisten in de EU

By 6 april 2016januari 4th, 2018Laatste nieuws, Referendum

Referendum
“Bent u voor of tegen de wet tot goedkeuring van de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne?”

De AFVN roept haar leden en sympathisanten op Geen Peil te steunen bij het voorgenomen Referendum op 6 april 2016.

Oekraïne is een verdeeld land, waar als gevolg van een staatsgreep, een deels fascistische regering onlangs aan de macht is gekomen.

In de burgeroorlog zijn duizenden onschuldige slachtoffers gevallen.

De Communistische partij van de Oekraïne is onlangs bij wet verboden. Er heerst geen vrijheid van meningsuiting en vereniging.

Er worden herdenkingsmonumenten van de Tweede Wereldoorlog gesloopt en het Bandera Fascisme rond diezelfde periode gerehabiliteerd. Bandera en zijn fascisten vermoorde samen met de Nazi’s tienduizenden joden.

De Nederlandse staat stelt zich kritiekloos op. Geen Peil wil de burgers een stem geven om zich uit te spreken over zo’n land.

De Verenigde Staten willen een stempel drukken op Oekraïne. Rusland bewaakt zijn grenzen die sinds de val van de Muur al 2000 kilometer oostwaarts zijn opgeschoven.

De AFVN ziet in Oekraïne een risico op uitbreiding van fascisme in Europa.

De Mainstream media en regeringswoordvoerders demoniseren en isoleren Rusland steeds meer o.a. door economische boycotten en wapengekletter van de NAVO.

Vorm daarom zelf uw mening. Treed op voor vrede en zorg dat het neo-fascistische Oekraïne geen deel gaat uitmaken van de Europese Unie.

Oekraïne zou hiermee het eerste land in Europa worden waar openlijk fascistische ministers aan de macht zijn.

Stem op 6 april 2016: geen Oekraïense fascisten in de EU.